AAAA-Batterijen

De extra kleine AAAA-batterij (4 × A) is geschikt voor specifieke toepassingen. De batterij is nog een slag kleiner dan de bekende AAA-Batterij. De alkaline AAAA-batterij is compact en wordt vaak gebruikt in kleinere apparaten die over een langere tijd weinig stroom verbruiken. Hierbij moet u denken aan rekenmachines of afstandsbedieningen. Bekijk hieronder ons aanbod aan AAAA-Batterijen en bestel uw AAAA-batterijen via onze Client Portal. ↓

Bestel uw AAAA-Batterij Bij Battery Benelux

Bij Battery Benelux vindt u batterijen van hoge kwaliteit. Wij leveren AAAA-batterijen van merken als Duracell en Energizer. Heeft u vragen over de toepassing van de batterij? Of heeft u andere vragen? Schroom niet en neem contact met ons op. Wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste batterij.

Zoekt u een Batterijen Groothandel?

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier of groothandel voor al uw batterijen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Battery Benelux levert batterijen van merken als Duracell, Energizer, Ultralife, Mascot, Varta, Panasonic, Procell en Power Sonic. Wij hebben een breed assortiment aan accu's en batterijen van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast bieden wij veel service voor onze klanten.

Kiest u voor Battery Benelux, dan kiest u voor:

✔ Hoge Kwaliteit
✔ Flexibiliteit
✔ Snelle Levering
✔ Service
✔ Betrouwbaarheid

Bestel uw onze producten via onze Client Portal.

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures