AAA-Batterijen

AAA-Batterijen, of triple A batterijen, is een veel gebruikt batterijformaat. De batterij is  een slag kleiner dan de bekende AA-Batterij. Alkaline AAA-batterijen hebben een lage zelfontlading. Daarom zijn ze perfect te gebruiken voor apparaten die over een langere periode weinig stroom verbruiken zoals afstandsbedieningen, speelgoed en andere draadloze apparaten. Bekijk ons aanbod hieronder en bestel uw AAA-batterijen via onze Client Portal. ↓ 

Ruim assortiment AAA-batterijen.

Wij leveren AAA-batterijen van bekende merken als Duracell, Varta en Energizer. De batterijen zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingshoeveelheden. Naast alkaline AAA-batterijen leveren wij ook lithium AAA-batterijen en oplaadbare AAA-batterijen. Bestel uw AAA-batterijen via onze Client Portal. Bent u op zoek naar batterijen, maar heeft u vragen over het soort, formaat of merk? U kunt altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon. Wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste batterij.

Koop uw Batterijen en Accu's bij Battery Benelux

Bent u op zoek naar een betrouwbare groothandel of leverancier voor al uw batterijen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Battery Benelux levert alles op het gebied van batterijen en accu's. Bij ons vindt u batterijen van merken als Duracell, Energizer, Ultralife, Mascot, Varta, Panasonic, Procell en Power Sonic. Wij hebben een breed assortiment aan artikelen van hoogwaardige kwaliteit. Bestelt u bij ons dan bent u verzekert van goede producten. Daarnaast bieden wij veel service voor onze klanten.

Kiest u voor Battery Benelux, dan kiest u voor:

✔ Hoge Kwaliteit
✔ Flexibiliteit
✔ Snelle Levering
✔ Service
✔ Betrouwbaarheid

Bestel uw batterijen via de Client Portal

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures