AA-Batterijen

De bekende AA-batterij, ook wel penlite batterij genoemd, kent veel toepassingen. De alkaline AA-batterijen hebben een lage zelfontlading en zijn daarom perfect te gebruiken voor apparaten die over een langere periode relatief weinig stroom vragen. Bekijk hieronder ons aanbod en bestel uw AA-batterijen via onze Client Portal. ↓ 
Heeft u vragen over onze producten? U kunt altijd contact met ons opnemen via het contactformulier

Ruim assortiment AA-batterijen 

Bij Battery Benelux vindt u verschillende AA-Batterijen van bekende merken als DuracellVarta en Energizer. De batterijen worden geleverd in verschillende verpakkingshoeveelheden. Naast Alkaline AA-batterijen leveren wij ook lithium AA-baterijen en oplaadbare AA-batterijen. Twijfelt u welke batterij u nodig heeft? Of heeft u andere vragen over onze artikelen? Schroom niet en neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch. Wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste batterij.

Bestel uw AA-Batterijen bij Battery Benelux, dé batterijen groothandel!

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor al uw batterijen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Battery Benelux levert alles op het gebied van batterijen en accu's. Bij ons vindt u batterijen en accu's van merken als Duracell, Energizer, Ultralife, Mascot, Varta, Panasonic, Procell en Power Sonic. Wij hebben een breed assortiment aan artikelen van hoogwaardige kwaliteit. Bestelt u bij ons dan bent u verzekert van goede producten. Daarnaast bieden wij veel service voor onze klanten. 

Kiest u voor Battery Benelux, dan kiest u voor:

✔ Hoge Kwaliteit
✔ Flexibiliteit
✔ Snelle Levering
✔ Service
✔ Betrouwbaarheid

Bestel uw AA-batterijen via onze Client Portal.

 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures