9V Batterij

De 9 volt alkaline batterij is een krachtige batterij met een lange levensduur. Hij wordt vaak gebruikt in rookmelders en weegschalen. Bij Battery Benelux leveren wij 9 volts batterijen van merken als Duracell, Varta en Energizer. Bekijk ons aanbod aan 9V batterijen en bestel direct via onze Client Portal.↓ Hebt u vragen over het gebruik van de 9V batterij? Of kunnen we u ergens ander bij helpen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Koop uw batterijen bij batterijen groothandel Battery Benelux

Bent u op zoek naar een betrouwbare groothandel of leverancier voor 9V of andere batterijen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Battery Benelux levert alles op het gebied van batterijen. Bij ons vindt u batterijen van merken als Duracell, Energizer, Ultralife, Mascot, Varta, Panasonic, Procell en Power Sonic. Ons brede assortiment bevat accu's en batterijen van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast bieden wij veel service voor onze klanten.

Kiest u voor Battery Benelux, dan kiest u voor:

✔ Hoge Kwaliteit
✔ Flexibiliteit
✔ Snelle Levering
✔ Service
✔ Betrouwbaarheid

Bestel uw batterijen via de Client Portal.

Hulp bij het vinden van de juiste Batterij

Naast alkaline 9V batterijen leveren wij ook lithium 9V batterijen en oplaadbare 9V batterijen. De juiste batterij vinden kan soms lastig zijn. Met vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem contact op met ons via het contactformulier of via de telefoon. Wij helpen u verder in het vinden van de juiste producten.

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures