Alkaline Batterijen

Bij Battery Benelux vindt u verschillende alkaline batterijen in allerlei soorten en maten. Zo leveren wij de bekende AA-batterijen, AAA-batterijen en AAAA-batterijen, maar ook de 9V, C, D, blokbatterijen en overige batterijen. Bekijk hieronder ons assortiment aan alkaline batterijen. ↓ Heeft u vragen over de producten? U kunt altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Wanneer kiest u voor een Alkaline Batterij? 

Alkaline batterijen hebben een lage zelfontlading, maar verliezen over een lange periode weinig vermogen. Daarom is de batterij perfect te gebruiken voor apparaten die relatief weinig stroom verbruiken, maar wel over een langere tijd stroom vragen. Hierbij kunt u denken aan rookmelders en afstandsbedieningen. Als op zoek bent naar een batterij met wat meer vermogen kunt u beter kiezen voor een lithium batterij of oplaadbare batterij. Deze zijn geschikter voor apparaten die een krachtigere batterij vereisen.

Ruim assortiment Alkaline Batterijen 

Bent u op zoek naar een leverancier van verschillende alkaline batterijen? Battery Benelux biedt een ruim assortiment aan batterijen van hoge kwaliteit. Bij ons vindt u batterijen van merken als Duracell, Energizer, Ultralife, Mascot, Varta, Panasonic, Procell en Power Sonic. Kiest u voor Battery Benelux, dan kiest u voor kwaliteit, flexibiliteit en service. Wij leveren snel de batterijen die u nodig heeft. Twijfelt u over de maat van de batterij? Of heeft u andere vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. Bestel uw producten bij dé groothandel voor al uw batterijen!

Battery Benelux staat voor: 

✔ Hoge Kwaliteit
✔ Flexibiliteit
✔ Snelle Levering
✔ Service
✔ Betrouwbaarheid

Bestel uw alkaline batterijen via onze Client Portal

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures