Zink Carbon batterijen

Eveready koolstof-zink batterijen worden onder twee labels op de markt gebracht - Classic en Super Heavy Duty. De Classic categorie, de minst dure batterij lijn, is het meest geschikt voor lichte tot matige periodieke macht behoeften of incidentele gebruiken. De Super Heavy Duty categorie, premie koolstof zink, presteert beter dan de Classic-categorie.

Twee elektrochemische systemen worden gebruikt in Eveready koolstof-zink batterijen - LeClanche en zinkchloride. Klassieke product vaak, maar niet altijd, gebouwd met behulp van de LeClanche systeem. Super Heavy Duty product is meestal, maar niet altijd, geconstrueerd met behulp van de Zinkchloride systeem. Voor meerdere jaren heeft Eveready Battery Company  nagestreefd de reductie van zware metalen in alle koolstof zink batterijen te reduceren. Alle van de batterijen zoals beschreven in deze gegevens boek, met uitzondering van een paar hebben geen toegevoegde kwik of cadmium. Indien verdere informatie nodig is, raadpleeg dan uw Eveready verkoper.

Beschrijving:
Carbon Zink batterij: Een algemene term voor primaire droge batterijen van de LeClanche of Zinkchloride systeem. Deze batterijen hebben een anode van zink, een kathode van mangaandioxide, en een enigszins zure elektrolyt.

LeClanche batterij: Een koolstof-zink batterij met een licht zure elektrolyt bestaande uit ammoniumchloride en zinkchloride in water.

Zinkchloride batterij: Een koolstof-zink batterij met een licht zure elektrolyt bestaat voornamelijk uit zinkchloride in water. Zink-koolstof-batterijen zorgen voor een zuinige energiebron voor apparaten die licht tot matig drain gevolg van de gebruik van goedkope materialen en hun tijd bewezen constructies. Eveready Battery Company vervaardigt zowel LeClanche en zinkchloride koolstof-zink batterijen die verschillen in prijs, capaciteit, snelheid en vermogen.

Eveready Battery
Koolstof zink cellen zijn primaire batterijen en derhalve niet zijn ontworpen voor het opladen. De dienst capaciteit van een koolstof-zink batterij is niet een vast aantal ampère-uren, omdat de batterij functies op verschillende efficiëntieverbeteringen, afhankelijk van de voorwaarden opgelegd. De dienst verschilt met de huidige afvoer, de exploitatie schema, en Cutoff spanning. De accu wordt ook beïnvloed door de temperatuur en de bewaarcondities.

De algemene kenmerken van een Eveready Battery Company LeClanche batterij zijn:

  • Minder duur dan alkaline of zinkchloride. Voordelig in termen van kosten per uur in verhouding tot het gebruik.
  • De meest uiteenlopende vormen, maten en capaciteiten binnen een primair batterij systeem. Verkrijgbaar in spanning van 1,5 volt tot 510 volt.

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2018 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures