Client Portal Login | Contact | Disclaimer | Sitemap
 


 

Power Nieuws


Battery Benelux breidt verder uit en schijnt haar licht op nieuwe paden!

Ons team is uitgebreid!

U heeft hem wellicht al een keer (telefonisch) gesproken, maar graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om u te informeren dat Jeroen van Agthoven per februari j.l. ons team is komen versterken als accountmanager! Jeroen is vanaf heden verantwoordelijk voor al onze relaties in de regio Noord. Zijn collega Marco Stelleman zal, in de rol van accountmanager, regio Zuid voor zijn rekening nemen. Beiden zullen, naast hun klantbezoeken, ook een gedeelte van de week aanwezig zijn op ons kantoor in Mijdrecht om uw (aan)vragen snel en vakkundig te behandelen

> lees verder

Elektro Vakbeurs Venray

De Elektro Vakbeurs in Venray staat weer voor de deur!

Bezoek de stand van Battery Benelux en laat u verrassen door bijvoorbeeld ons uitgebreide assortiment aan (LED) noodverlichtingsarmaturen!

> lees verder

U treft Battery Benelux op de Elektro Vakbeurs in Hardenberg!

Het is weer bijna zover... De Elektro Vakbeurs in Hardenberg! Battery Benelux is natuurlijk ook weer aanwezig op deze interessante beurs, waar elektrotechnisch Nederland bijeen zal komen.

> lees verder

Introductie nieuw LED assortiment!

Battery Benelux introduceert een nieuwe lijn van LED (nood) armaturen! En dat laten wij natuurlijk graag gepaard gaan met een aantrekkelijke introductieprijs voor onze klanten!

> lees verder

Nieuwe collectie LED Floodlights (vloerlampen) bij Battery Benelux!

Deze kleurrijke serie LED vloerlampen is multi-inzetbaar! Uitermate geschikt voor gebruik tijdens (bouw)werkzaamheden, maar ook zeer praktisch en veilig voor bijvoorbeeld op de camping omdat LED verlichting niet heet wordt! Kies nu ook voor deze energiezuinige, veilige vloerlamp. Wij bieden deze aan tegen scherpe introductieprijzen. 

Daarnaast kunt u nu ook bij ons terecht voor een SEP UPS systeem! 

 

> lees verder


 
Battery Benelux Outlet
          OUTLET artikel!