Koop accessoires bij Battery Benelux

Bent u op zoek naar artikelen die als accessoire gebruikt kunnen worden bij bestaande artikelen of dienen als vervanging van een verouderd of defect artikel? Dan kunt u deze bestellen bij Battery Benelux. Wanneer u het juiste artikel niet kunt vinden of op zoek bent naar iets specifieks voor uw toepassing dan kunt u contact opnemen met één van onze specialisten.

Bescherm uw gehoor tijdens het werk

Veelal worden er werkzaamheden uitgevoerd in een omgeving met harde geluiden. Het is belangrijk dat uw gehoor hierbij geen schade oploopt. In ons assortiment bieden wij verschillende soorten gehoorbescherming aan zoals wegwerp oordoppen voor eenmalig gebruik of herbruikbare gehoorbescherming.

Voedingen, laders en adapters

Het kan zijn dat uw voeding of lader aan vervanging toe is door bijvoorbeeld een defect. Ook kan het weleens handig zijn om reserve artikelen op voorraad te hebben. Ons assortiment bestaat uit diverse voedingen en laders. Ook kan het zijn dat u naar het buitenland gaat en u een aparte adapter nodig heeft voor het betreffende land. Ook deze koopt u bij Battery Benelux.

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures