Sanyo batterijen bij Battery Benelux

Sanyo is een groot Japans elektronicaconcern met een zeer groot productaanbod. Van televisies tot massagestoelen en van projectoren tot batterijen.

Battery Benelux is leverancier van Sanyo producten in de Benelux. Zo is er bijvoorbeeld de Eneloop batterij van Sanyo. Dit is een batterij die de voordelen van alkaline batterijen en herlaadbare batterijen combineert in één oplossing. Wilt u meer weten over de batterijen van Sanyo? Of wilt u dat Battery Benelux leverancier wordt van Sanyo batterijen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden met Sanyo producten. Graag geven wij u uitgebreid advies over Sanyo.

Exclusief leverancier Battery Benelux

Naast Sanyo producten heeft Battery Benelux een zeer ruim aanbod batterijmerken. Battery Benelux is onder andere exclusief distributeur en leverancier van merken zoals EvereadyEnergizerUltralife en Powersonic in de gehele Benelux. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden van batterijen leverancier Battery Benelux? Neem dan contact met ons op en vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2018 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Sitemap | Links