Globtek voedingen, accupacks en laders

Het kwaliteitsmerk Globtek is producent van onder andere voedingen, accupacks en laders. De voedingen van Globtek hebben een capaciteit van 5 watt tot 2 kilowatt en worden geleverd met vijf jaar garantie. Globtek voedingen behoren tot de meest betrouwbare voedingen ter wereld. Een aanrader voor elke professionele toepassing.

Ook de accupacks van Globtek hebben een goede reputatie. Het assortiment accupacks is groot en beslaat onder andere Lithium Ion (Li-Ion), Lithium Polymer (Li-Po) cellen en loodaccu's. Globtek accupacks zijn betrouwbaar en voldoen aan alle eisen.

Tot slot produceert Globtek ook batterij- en acculaders geschikt voor één of meerdere accu's. De laders zijn leverbaar voor Li-Ion, LiFePO4, NiCd en NiMH-accu's, alsmede voor loodaccu's.

Globtek groothandel Battery Benelux

Battery Benelux is exclusief leverancier van Globtek in de Benelux. Dankzij onze stabiele samenwerking leveren wij Globtek producten tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Battery Benelux streeft bovendien altijd naar een snelle levering. Wilt u meer weten over Globtek producten? Neem gerust contact met ons op. We voorzien u graag van advies. 

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2018 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Sitemap | Links