Vacature Accountmanager Power

Deze vacature is reeds ingevuld, solliciteren heeft geen zin meer.

In verband met de verdere uitbouw van Battery Benelux BV zijn wij voor ons kantoor in Mijdrecht per direct op zoek naar een fulltime accountmanager voor de business unit Power (batterij- en verlichtingsbranche) met de geografische dekking binnen de Benelux.

Samen met een collega ben je verantwoordelijk voor de verkoop en het dagelijkse klantencontact vanuit de verkoop binnen- en buitendienst. Je zorgt voor de (back-)orderbewaking en voor een goed verloop van de leveringen en facturatie. 

Beschik je over

minimaal MBO/HBO niveau, goede communicatieve en commerciële vaardigheden, een zelfstandige werkhouding, doorzettingsvermogen en ben je bereid om in jezelf te investeren? Heb je wellicht reeds ervaring in de Nederlandse batterij- of verlichtingsbranche?

Dan bieden wij je

een zelfstandige en afwisselende functie in een dynamische en snel groeiende organisatie, die zich kenmerkt door een prettige en informele sfeer. De relaties van Battery Benelux zijn internationaal verspreid.

Reageer nu!

Ben je serieus geïnteresseerd, stuur dan je sollicitatie voorzien van een curriculum vitae zo spoedig mogelijk naar Personeelszaken@batterybenelux.nl  t.a.v. de heer mr. E.M. Mellink MBA, Directeur.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Battery Benelux Magazijn Power

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2018 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Sitemap | Links