Client Portal Login | Contact | Disclaimer | Sitemap
 


 

 

Turtle Beach HyperSound

Sensationele geluidsoverdracht 

Dé innovatie op het gebied van luisterhulpen van dit moment is de HyperSound. Dit luistersysteem is revolutionair in zowel geluidskwaliteit als gebruikscomfort. De gebruiker is niet langer gebonden aan het gebruik van bijvoorbeeld een kinbeugel, koptelefoon of inductie neklus. In plaats daarvan wordt een geluidsbundel van twee hoogwaardige speakers naar één locatie gestuurd. Het versterkte geluid is slechts hoorbaar op alleen die plek in de ruimte.

HyperSound Speakers

HyperSound is ideaal voor mensen die geen hoofdtelefoon, kinbeugel of neklus willen dragen of deze niet verdragen. De geluidsweergave kan op die manier worden afgestemd op het gehoor en op de specifieke wensen van de gebruiker. De geluidskwaliteit is erg indrukwekkend: vergelijkbaar met die van hoogwaardige surround sound hoofdtelefoons.

Uw winkel bij uw klant in de schijnwerpers? Bezorg hen een ervaring waar niet alleen over gesproken zal worden, maar die men thuis opnieuw wil beleven! Om uw klant de meest optimale geluidsbeleving te bieden kunt u de HyperSound Clear 500P zelfs programmeren met het audiogram van uw klant. 

HyperSound wordt binnen de Benelux exclusief geleverd door Battery Benelux. 

Productoverzicht


ClientPortal Login

Interesse in onze prijzen maar nog geen login? » Login aanvragen
(niet voor particulieren!)

Zoeken