Client Portal Login | Contact | Disclaimer | Sitemap
 


 

Draadloze DECT telefoons

Een snoerloze telefoon is ontzettend handig in gebruik. Zo zijn veel draadloze telefoons voorzien van een ingebouwd antwoordapparaat. Ook handig voor senioren; de gebruiker hoeft niet meer naar de telefoon te lopen om het op te pakken. Lopen naar de telefoon en moeten staan tijdens het bellen zijn verleden tijd. Deze draadloze telefoons zijn zeer functioneel; voorzien van grote, duidelijke knoppen, een eenvoudig en vanzelfsprekend menu en de mogelijkheid tot een extra luid volume. 

Handig voor iedere gebruiker

Een draadloze DECT telefoon is handig voor iedere gebruiker. Zo zijn veel van onze draadloze DECT telefoons compatibel met verschillende soort hoorapparaten en headsets. De duidelijke weergave van naam en nummer op het scherm, biedt iedereen duidelijkheid. Met een goede microfoon en een goed geluid is het goed mogelijk om op speaker te communiceren. Verder zorgen de overzichtelijke knoppen en toetsen voor een makkelijk gebruik. 

In onze groothandel bieden wij een ruim aanbod telefoons die de communicatie voor slechthorenden eenvoudiger maken. Bekijk hieronder ons productaanbod. Heeft u vragen over een bepaald product? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag!

Vandaag besteld? Binnen 2 werkdagen in huis!

Productoverzicht


ClientPortal Login

Interesse in onze prijzen maar nog geen login? » Login aanvragen
(niet voor particulieren!)

Zoeken