Client Portal Login | Contact | Disclaimer | Sitemap
 


 

Sennheiser hoofdtelefoons voor slechthorenden

Sennheiser staat wereldwijd bekend om hun kwaliteitsvolle audio-apparatuur. Naast bijvoorbeeld microfoons, in-ear monitorsystemen en audio-apparatuur voor live optredens, koptelefoons en oordopjes levert Sennheiser ook kwaliteitsproducten voor mensen met een audiologische beperking of een slechter wordend gehoor. Battery Benelux is officiële merkdealer voor Sennheiser hoofdtelefoons voor slechthorenden. Met de Sennheiser luisterhulp wordt tv-kijken en radio luisteren weer plezierig. De Sennheiser hoofdtelefoons zijn veelal draadloos en bieden een prettige ondersteuning bij het luisteren naar televisiegeluid. Door middel van infrarood wordt het geluid van het basisstation naar de oren gezonden.

Sennheiser luisterhulp

Behalve hoofdtelefoons voor slechthorenden levert Battery Beneluxook diverse luistersystemen van Sennheiser. Deze zijn ideaal voor dragers van hoortoestellen. Rechtstreeks aan te sluiten op tv, hi-fi systeem of radio. De draadloze luistersystemen van Sennheiser garanderen een uitstekende geluidskwaliteit die naar behoefte kan worden aangepast aan het horen van de luisteraar. Eenvoudig te installeren en bedienen, te gebruiken in combinatie met elke televisie, diverse instelmogelijkheden.

Diverse accessoires

Als groothandel leveren wij ook graag alle denkbare accessoires en onderdelen voor de Sennheiser hoofdtelefoons en luistersystemen. In onze assortiment vindt u daarom bijvoorbeeld ook oordopjes, accu's, scart adapters en losse ontvangers.

Productoverzicht


ClientPortal Login

Interesse in onze prijzen maar nog geen login? » Login aanvragen
(niet voor particulieren!)

Zoeken