Client Portal Login | Contact | Disclaimer | Sitemap
 


 

groothandel in gehoor producten voor audicien en laboratorium

De hoormarkt weet ons te vinden!

Battery Benelux, opgericht door Frans Mellink, is al 25 jaar exclusief leverancier van de Egger en Cedis en vele andere hoor gerelateerde producten voor de Benelux en overige Europese landen. Veel bekende merken maken onderdeel uit van het assortiment.

Battery Benelux is met meer dan 4.000 artikelen een vol gesorteerde groothandel voor de hoor- en laboratorium branche met een sterk coöperatief karakter. Battery Benelux heeft zich daarmee ontwikkeld tot een full-serviceorganisatie die 24 uur per dag klaar staat voor duizenden audicien bedrijven, audiologische centra, gehoorbescherming bedrijven en laboratoria in heel Nederland, België en vele andere landen in Europa.

Hulpmiddelen voor slechthorenden

Behalve apparatuur en producten voor professionele toepassing levert onze groothandel een uitgebreide collectie hoorhulpmiddelen. Dit loopt breed uiteen van gehoorbescherming en tinnitusmaskeerders tot luisterhulpen, telefoons, wek- en waarschuwingssystemen, ringleidingen en diverse hoorondersteuning voor slechthorenden.

 

LAATSTE NIEUWS!

Battery Benelux en het Amerikaanse beursgenoteerde Turtle Beach gaan distributie partnership aan voor het geavanceerde HyperSound luisterconcept.

HyperSound Clear