COVID-19 Producten

Het COVID-19 virus heeft een grote invloed op onze manier van werken. Hygiëne en bescherming tegen besmetting door virussen zijn belangrijker geworden dan ooit. Hiervoor moeten de juiste middelen beschikbaar zijn. Bij Battery Benelux vindt u verschillende artikelen die bijdragen aan de creatie van een hygiënische en gezonde (werk)omgeving. Bekijk ons aanbod aan handdesinfectie, handschoenen, gezichtsbescherming en middelen voor een veilige werkplek. ↓ Heeft u vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op. 

Coronaproof Werken 

Bij Battery Benelux vindt u de artikelen die bijdragen aan een hygiënische en veilige werkomgeving. Zo leveren wij mondmaskers, desinfectiemiddelen, handschoenen, en desinfectie zuilen. Bij ons vindt u de producten die u nodig heeft om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Bestel uw artikelen bij uw groothandel in hygiëne producten.

Desinfectiemiddelen 

Ziekteverwekkers kunnen aan de handen en andere oppervlaktes blijven kleven. Een goede (hand)hygiëne helpt verdere verspreiding van virussen en andere ziektekiemen tegen te gaan. Bij Battery Benelux vindt u onder andere desinfectiemiddelen voor de reiniging van de handen en de werkplek. Zo kunt u uzelf en de mensen om u heen voorzien van de juiste middelen die bijdragen aan een gezonde en hygiënische werkplek.  

Mondmaskers en Beschermbrillen 

Naast verschillende desinfectiemiddelen leveren wij ook gezichtsbescherming, beschermbrillen en mondmaskers. Hiermee beschermt u uzelf en de mensen om u heen tegen besmetting door het virus. Bestel de producten online via de Client Portal

Battery Benelux staat voor: 

✔ Hoge Kwaliteit
✔ Flexibiliteit
✔ Service
✔ Betrouwbaarheid

Officieel distributeur van o.a.:

» Bekijk al onze merken
© 2020 Battery Benelux B.V. Disclaimer | Privacyverklaring | Sitemap | Links | Vacatures