Client Portal Login | Contact | Disclaimer | Sitemap
 


 

Hearing Nieuws

Trots op onze partner, KNOPS!

Knops, de volumeknop voor je oren!

Knops zijn analoge akoestisch verstelbare oordoppen die werken als een volumeknop met vier verschillende standen. Er kan gekozen worden voor geen demping of reductie van 10, 20 of 30 dB, simpelweg in te stellen door aan de knop te draaien!

> lees verder

Battery Benelux en Turtle Beach kondigen distributie partnership aan

Battery Benelux en het Amerikaanse, beursgenoteerde Turtle Beach hebben een distributieovereenkomst met elkaar gesloten. Turtle Beach vertrouwt hiermee de distributie van het geavanceerde luisterconcept HyperSound binnen de Benelux aan ons toe.

> lees verder

Nachtdistributie mogelijk bij Battery Benelux

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, biedt Battery Benelux u vanaf heden de mogelijkheid om uw retouren en/of reparaties via PS Couriers bij ons aan te bieden.

> lees verder

Pro Ear: een wondermiddel?

Verkoopt u ProEar 'by Miracell' al aan uw klanten of gebruikt u het misschien wel zelf tijdens de gure wintermaanden?

Wondermiddelen bestaan natuurlijk niet, maar ProEar zal u op zijn minst versteld doen staan van haar verzorgende en helende werking!  De 100% veilige, geconcentreerde mix van 13 natuurlijke ingrediënten, waaronder Aloë Vera en jojoba olie is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging van de gehoorgang.

De flacon bevat bijna 15 ml en is zeer zuinig in gebruik. Eén drupje volstaat ruimschoots voor behandeling van uw gehoorgang.

> lees verder

Pioneer voor senioren en slechthorenden!

Televisie kijken wordt weer een beleving!

Maak nu kennis met de nieuwste producten van Pioneer, speciaal ontworpen voor senioren en mensen van wie het gehoor niet meer optimaal is!

> lees verder


 

ClientPortal Login

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Nog geen login? » Login aanvragen

Zoeken